CONSULTANCY VOOR ONDERNEMERS

"Persoonlijk advies voor iedere ondernemer die (financieel) wil groeien!"

Wil je jouw bedrijf op financieel én op online gebied laten groeien? Of zie je als drukke ondernemer door de bomen het bos niet meer en wil je het overzicht terug? Wil je advies op het gebied van ondernemen, website optimalisatie, social media, vloggen of bloggen? Of wil jij als ondernemer nieuwe doelen stellen en de mening van een kritische ondernemer met veel ervaring? Dan is een consultancy traject met Annic misschien wel iets voor jou...

"Annic laat je zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien en helpt je om jouw doelen te vinden én te behalen"

ADVIES VOOR ONDERNEMERS
Ondernemer Annic van Wonderen adviseert met veel ervaring en concrete tips & tricks (startende) ondernemers tijdens een persoonlijk consultancy traject. Annic laat je op prettige wijze zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien, helpt je om jouw doelen te vinden, deze doelen te behalen én efficiënter te werken. Er zijn twee verschillende soorten trajecten, maar elk consultancy traject is uniek en wordt aangepast op de wensen en vragen van jou als ondernemer. Annic is een luisterend oor, daagt je uit, ze is eerlijk, recht door zee, zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden, overzicht in jouw bedrijf en geeft uiteraard advies over de onderstaande onderwerpen.

ONDERWERPEN
Onderwerpen die tijdens een consultancy traject aan bod komen, zijn o.a. doelen stellen, online presence,  social media, website optimalisatie, bloggen en Google Analytics. Daarnaast is er aandacht voor pr, marketing, (personal) branding, personeel, financiën, werk/privé balans en efficiënt werken.

plan van aanpak

TRAJECT 1
Dit traject bestaat uit drie stappen, Annic helpt jouw als ondernemer met: 

 • Nieuwe doelen stellen én deze te behalen
 • Overzicht en focus (terug) krijgen
 • Groei realiseren op financieel en/of online gebied
 • Annic geeft concreet advies over jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen
 • Annic is een eerlijke en kritische sparringspartner voor jou en jouw bedrijf

STAP 1. Intakegesprek
Het traject begint met een telefonisch intakegesprek met Annic. Jij stelt tijdens dit gesprek jouw vragen en noemt de onderwerpen die je wilt dat jullie gaan behandelen. Daarnaast stelt Annic vragen om jouw bedrijf beter te leren kennen. Dit gesprek duurt ± een half uur.

STAP 2. Brainstorm- & plan van aanpakdag 
Tijdens deze brainstorm- & plan van aanpakdag  stel je samen met Annic concrete doelen, er wordt een social media plan en een pr- en marketingplan opgesteld. Daarnaast zal er een jaarplanning en een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als ondernemer na deze dag direct aan de slag kunt gaan. Deze brainstorm- & plan van aanpakdag duurt één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vindt plaats op het kantoor van Annic in Amsterdam en is inclusief lunch en parkeerplek. 

STAP 3. Eindgesprek 
Na een maand is er weer contact voor een telefonisch eindgesprek. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken die na de presentatiedag naar voren zijn gekomen. Hierna is het traject afgerond en kan eventueel worden gekozen voor een vervolg traject. Ook dit gesprek duurt ± een half uur.   

planning 2017

TRAJECT 2
Dit traject bestaat uit vier stappen, Annic helpt jouw als ondernemer met: 

 • Een uitgebreide analyse en presentatie van jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen
 • Nieuwe doelen stellen én deze te behalen
 • Overzicht en focus (terug) krijgen
 • Groei realiseren op financieel en/of online gebied
 • Annic geeft concreet advies over jouw bedrijf over de bovenstaande onderwerpen
 • Annic is een eerlijke en kritische sparringspartner voor jou en jouw bedrijf

STAP 1. Intakegesprek
Het traject begint met een telefonisch intakegesprek met Annic. Jij stelt tijdens dit gesprek jouw vragen en noemt de onderwerpen die je wilt dat Annic behandelt en analyseert. Daarnaast stelt Annic vragen om jouw bedrijf beter te leren kennen. Dit gesprek duurt ± een half uur.

STAP 2. Analyse
Annic analyseert zonder de ondernemer de huidige situatie van de onderneming op haar kantoor en maakt een uitgebreide presentatie met al haar bevindingen en bereidt de brainstorm voor.     

STAP 3. Presentatie- & brainstormdag
Tijdens deze dag presenteert Annic haar bevindingen met tips, tricks, verbeter- en aandachtspunten aan de ondernemer. Na de presentatie is er die dag ruimte voor een brainstorm met Annic als sparringspartner. Er worden o.a. nieuwe doelen gesteld, een social media plan en een pr- en marketingplan opgesteld. Tot slot zal er een jaarplanning en een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als ondernemer na deze dag direct aan de slag kunt gaan. Na afloop van deze dag ontvang je de gehele presentatie met een objectief en onafhankelijk advies over jouw bedrijf en het plan van aanpak. Dit verslag bevat eenvoudige en direct toepasbare tools om je doelen te behalen en te zorgen voor een maximaal resultaat. Deze presentatie- & brainstormdag duurt één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vindt plaats op het kantoor van Annic in Amsterdam en is inclusief lunch en parkeerplek. 

STAP 4. Eindgesprek
Na een maand is er weer contact voor een telefonisch eindgesprek. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken die na de presentatiedag naar voren zijn gekomen. Hierna is het traject afgerond en kan eventueel worden gekozen voor een vervolg traject. Ook dit gesprek duurt ± een half uur.  

"Een groei op financieel vlak met meer klanten en verkopen, maar ook een groei op online gebied zoals meer bezoekers op de website en meer volgers op social media"

RESULTAAT 
Het doel van een consultancy traject is om jouw bedrijf te laten groeien op financieel vlak (meer klanten en meer verkoop), maar ook een groei op online gebied te realiseren met meer bezoekers op jouw website, hogere paginaweergaven, hogere gemiddelde sessieduur, verlaagde bouncepercentages, meer bestellingen en/of meer volgers en likes op social media.

ONDERNEMERS COMMUNITY
Na afloop van het traject word je uitgenodigd om lid te worden van de besloten ‪#‎AnnicvwOndernemersCommunity‬ groep op Facebook. Deze groep is speciaal voor ondernemers die een Masterclass of consultancy traject bij Annic hebben gevolgd, die geïnspireerd willen worden én willen sparren met andere ondernemers! Heb je een vraag? Zit je als ondernemer ergens mee? Wil je een mening van collega een ondernemer? Of wil je jouw succes delen? Vraag of deel het met de ondernemers in deze groep. Annic plaatst zelf ook wekelijks een tip of ervaring en beantwoordt vragen van ondernemers. 

ondernemers community
 

STARTENDE ONDERNEMERS
Ben je een startende ondernemer? Annic draagt startende ondernemers een warm hart toe en helpt hen graag in het eerste jaar van hun onderneming met een aangepast traject.

SPARRINGSPARTNER EN ADVIEZEN
Naast de twee bovenstaande consultancy trajecten adviseert Annic bedrijven en ondernemers ook o.a. op het gebied van social media, YouTube, bloggen en vloggen en is ze sparringspartner voor ondernemers.

CONTACT
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@annicvw.com.

GEEN BUDGET?
Heb jij (nog) geen budget voor een consultancy traject? Dan kun je hier het boek Masterclass Ondernemen van Annic met al haar ervaringen, tips, tricks en valkuilen bestellen of kom naar haar Masterclass Ondernemen waar je al jouw vragen aan Annic kunt stellen.

advies voor ondernemer

TESTIMONIALS
Hieronder vind je een kleine selectie van reacties van bedrijven die een consultacy traject met Annic hebben doorlopen. 

"Annic is als consultant direct en recht-door-zee. Wat voor ons destijds enorm geholpen heeft is om met een andere blik naar ons bedrijf te kijken" 

Joella Opraus & Nathalie van Wingerden - Ondernemers How2SpendIt.nl
"Annic is als consultant direct, recht-door-zee en weet de helikopterview goed te behouden. Wat voor ons destijds enorm geholpen heeft is om met een andere blik naar ons bedrijf te kijken op het gebied van merkpositionering en -beleving. De acties die we daarna hebben ondernomen hebben tot grote groei geleid van ons bedrijf én onszelf als ondernemer."

Delia Erdogan Keshk - Ondernemer DeliaSkinClinic
“Na precies 20 jaar bestaan van ons bedrijf werd het tijd voor een frisse wind. Annic heeft voor een beving in het bedrijf gezorgd, maar dan wel een super positieve! Na de komst van Annic zijn we nog vol van wat we allemaal behandeld hebben. Bizar hoeveel inzicht en kennis Annic heeft! Wij hebben er zoveel aan gehad en staan te poppelen om aan de gang te gaan, ons bedrijf gaat naar een higher level!” 

"Annic heeft voor een beving in het bedrijf gezorgd, maar dan wel een super positieve!"

Diana Matroos - Radio en tv presentatrice
"Scherp, energiek en inventief. Drie woorden die Annic mijn inziens goed omschrijven. Onlangs heb ik dat ook weer gemerkt toen ik een Consultancy dag bij haar heb gevolgd. Annic heeft mij geholpen bij de verdere uitbouw van mijn online strategie. Daarbij heb ik zowel veel gehad aan haar social media expertise als haar ondernemersdrift en slagkracht. Keep it simple en doe het gewoon. Dank je wel Annic en tot een volgende keer!"

Vivian Reijs - Ondernemer Vivonline.nl
"Lieve Annic, allereerst het was echt super. Ik ben heel erg blij met je tips! Jouw coaching voor bedrijven is echt een cadeautje voor je bedrijf en de ondernemer zelf. Zoveel goede en handige tips voor mijn online business en goede tricks om efficiënter te werken. Dank Annic, het was een top dag!"

"Door het traject met Annic kreeg ik een beter inzicht in mijn manier van ondernemen en hoe focus te houden door de juiste dingen goed te doen"

Evelien Leijten - Ondernemer Résidence de Beauté
"Door het traject met Annic kreeg ik een beter inzicht in mijn manier van ondernemen en hoe focus te houden door de juiste dingen goed te doen. Haar positieve energie werkt aanstekelijk en haar persoonlijke betrokkenheid vormen een belangrijke factor in haar werkwijze. Zij heeft mij bewuster gemaakt van de manier waarop ik mijn keuzes als ondernemer maak. Nadat ik 15 jaar gewerkt heb aan de ontwikkeling van de kwaliteit en werkwijze van mijn bedrijf vond ik het nu tijd voor verbreding van mijn diensten. De adviezen van Annic hebben me heel veel inzicht en overzicht gegeven. Dat geeft mij rust en het gevoel dat ik een goede koers heb ingezet. Juist als je al op de goede weg bent, zorgen kleine aanpassingen voor grote vorderingen, dankjewel Annic!!"

Anoniem - Startende ondernemer van een reisplatform
"Als startend ondernemer wist ik gewoon niet hoe te beginnen. Ik had een bedrijfsplan en veel ideeën, maar kreeg het zelf niet voor elkaar om dit om te buigen tot één geheel. Je bent heel doortastend en stelt de juiste vragen waardoor veel waardevolle inzichten kwamen. Daarnaast heb ik nu veel praktische tips over het online ondernemen gekregen. Na het traject moest alle informatie even 'landen'. Sommige inzichten blijven misschien nog heel even geparkeerd, maar voor het overige waar ik heel blij van word is het nu tijd voor actie! Ik ga er nu mee aan de slag en houd je op de hoogte! Ik kan niet wachten tot mijn site live gaat!"

CONTACT
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@annicvw.com.