0

Amsterdam – Vanmorgen kwamen alle mooie meiden bijeen voor een ontbijtje met Thijs Willekes. Onze eigen Nederlandse modegoeroe bracht al zijn beautykennis bijeen in ‘So Thijs – Tips, tips en nog meer tips’.

Beauties als Lieke van Lexmond, Bridget Maasland, Josh Veldhuizen, Zarayda Groendhart, Liza Sips, Lauren Verster en Paulien Mol kwamen samen in hartje Amsterdam. Met het zonnetje aan de hemel zaten we in de achtertuin van de nieuwste hotspot in town, Lion Nior. Thijs nodigde al zijn vriendinnen uit “die als een soort archetype in het boek staan.”

Maar het boek is juist gericht op de normale vrouw, de vrouw die geen team aan visagistes achter zich hebben. De vrouw die niet gratis langs Rob Peetom kan gaan en de dames die niet overal hun kleding cadeau krijgen. Dit is voor de vrouwen uit Emmen, de Achterhoek of waar dan ook. “Zo belandde ik op een dag in het boerenland. En de vrouwen daar stelden allemaal simpele vragen zoals ‘ik wordt straks dertig en ik denk dat ik foundation wil gebruiken, maar hoe doe ik dat?’ die voor anderen vanzelfsprekend zijn, maar voor hen niet. “Alle antwoorden op beautygebied staan in het boek”, een hoogmoedige uitspraak wat Thijs bevestigd. Maar wanneer ik het boek opensla en de tip tegenkom om oogdruppels te gebruiken tegen rode pukkels, ben ik om.

Na de speech gingen we met z’n allen aan tafel om te genieten vers fruit, croissantjes, jus d’orange, broodjes zalm, maar vooral van het weer.

www.sothijs.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties