0

Ik vind het héérlijk om met mijn vriend Robert op vakantie gaan, maar quality time met vriendinnen is natuurlijk ook heel erg belangrijk! Daarom vertrok ik samen met mijn vriendinnetje Lucie voor een week naar Ibiza. Ja, je leest het goed naar het imméns populaire Ibiza waarvan heel veel mensen denken dat het alleen een party eiland is. Inderdaad, je kunt er 24/7 feesten, maar ik vind het juist leuk om Ibiza op een andere manier te laten zien. Lees je mee?

"Als je naar Ibiza gaat is het zéér aan te raden om van te voren strandbedjes en restaurantjes te reserveren!"

Belangrijke tip
Als je naar Ibiza gaat, is het zéér aan te raden om van te voren bedjes en lunch bij drukke strandjes te reserveren en ook 's avonds waar je wilt dineren. Daarnaast is een huurauto een must op Ibiza. Ook al is het een klein eiland en ben je overal binnen een half uurtje à 45 minuten is dit de makkelijkste manier om naar verschillende strandjes te rijden.  

Dinsdag
Na een korte vlucht stonden we binnen 2 uur en 15 minuten op het vliegveld van Ibiza. Nadat we onze koffers hadden,  werden we opgewacht door medewerkers van Tui en begeleid naar onze bus. Deze bus brengt alle Tui reizigers naar hun hotels op het eiland. Lucie en ik hadden geluk, want wij werden als eerste bij ons hotel afgezet. 

Het vervolg van mijn reisdagboek kun je lezen op de website van Tui! Lees je mee: Reisdagboek 1.

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic van Wonderen

Door Annic van Wonderen op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties