OVER ANNICVW.COM

"Hét business inspiratie-platform"

OVER ANNICVW.COM
Annicvw.com (voormalig I Love Fashion News) is hét business inspiratie-platform van ondernemer Annic van Wonderen. Of je nou een ambitieuze werknemer of (startende) ondernemer bent, hier vind je inspiratie op het gebied van carrière én ondernemen. En, het is dé manier om een kijkje te nemen in het leven van Annic.

"Naast ondernemen vind ik anderen inspireren het leukste wat er is!"

Je vindt op Annicvw.com columns, interviews en artikelen met tips & tricks op business gebied. Daarnaast staat hier elke zondagochtend een nieuwe vlog van Annic online waarin ze een kijkje in haar persoonlijke en zakelijke leven geeft, elke woensdag plaatst ze een business video met tips en interviews.

Ook vind je op deze website alle informatie over de verschillende Masterclasses die Annic aanbiedt, de adviestrajecten met ondernemers én over Annic als spreker

VOLG JIJ ANNIC AL?
Volg Annic op Facebook, Instagram en LinkedIn zodat je geen artikel, video of persoonlijke update hoeft te missen. En heb je de gratis Annicvw.com iPhone app of Android app al gedownload?

OVER ANNICVW VACATURES         
Op Annicvw Vacatures (voormalig I Love Vacature News) vind je de leukste banen en stages. Je kunt direct reageren en wellicht vind je jouw droombaan. Maar je kunt natuurlijk ook heel gemakkelijk gratis een vacature voor een stage of een baan plaatsen. Upload hier een vacature voor een baan of stage. Volg ons hier voor de leukste vacatures op Facebook en Twitter.           

Partners Jobs
Hieronder een selectie van bedrijven die de afgelopen jaren vacatures hebben geplaatst:

OVER ANNIC VAN WONDEREN
Annic van Wonderen (Alkmaar, 3 februari 1983) is ondernemer, adviseur & coach voor ondernemers, spreker & dagvoorzitter en daarnaast is ze sinds 2015 ook YouTuber.      

Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma's als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor diverse commercials. I Love Fashion News werd in 2009 opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annicvw.com en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart. 

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke adviestrajecten. Maar Annic is ook spreker en dagvoorzitter op evenementen. Ze organiseert maandelijks masterclasses over ondernemen en ze geeft als spreker lezingen en workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties.           

Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt Annic tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News.com (wat uitgroeide tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand). In haar boek inspireert ze niet alleen ondernemers, maar ook ambitieuze werknemers om hun doelen te bereiken en meer uit hun bedrijf, carrière en zichzelf te halen.           

Daarnaast heeft Annic een maandelijkse column in het blad Marie Claire waarin ze haar carrièretips deelt en is ze deskundige op BNR Nieuwsradio in het programma 'FD Persoonlijk On Air'. Volg Annic op Facebook, Instagram én YouTube.           

Annic maakte onder andere advertentiecampagnes in samenwerking met:

Partners Annicvw