OVER ANNICVW.COM

"Your daily lifestyle website"

Over Annicvw.com

Annicvw.com (voormalig I Love Fashion News) is de lifestyle website, van ondernemer Annic van Wonderen, en vind je jouw dagelijkse dosis inspiratie. Business meets lifestyle, health, sport, food, travel, baby, interior, wedding, fashion en beauty. En, het is dé manier om een kijkje te nemen in het leven van Annic van Wonderen.

"Naast ondernemen vind ik anderen inspireren het leukste wat er is. Op Annicvw.com doe ik dit samen met contributors die ook mij inspireren"

Je vindt op Annicvw.com dagelijks nieuwe artikelen van Annic zoals columns, interviews en tips & trics over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast publiceren de meest inspirerende contributors ook dagelijks columns en artikelen over hun expertise. Elke zondagochtend om 06.00 staat er een nieuwe (week)vlog van Annic online en elke woensdag om 06.00 uur een extra video over diverse onderwerpen. 

Volg naast Annic haar persoonlijke kanalen ook haar website Annicvw.com op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. En heb je de gratis Annicvw iPhone app of Android app al gedownload?


Over Annicvw Vacatures

Op Annicvw Vacatures (voormalig I Love Vacature News) vind je de leukste banen en stages. Je kunt direct reageren en wellicht vind je jouw droombaan. Maar je kunt natuurlijk ook heel gemakkelijk gratis een vacature voor een stage of een baan plaatsen. Upload hier een vacature voor een baan of stage. Volg ons hier voor de leukste vacatures op Facebook en Twitter.

"Binnen 2 dagen, na het plaatsen van onze vacature, hadden we al meer dan 50 sollicitaties binnen van ambitieuze meiden!" 

Quote van Marielle Smit, eigenaar Make My Event

Partners Jobs
Hieronder een selectie van bedrijven die de afgelopen jaren vacatures hebben geplaatst:

Over Annic van Wonderen

Annic van Wonderen (Alkmaar, 3 februari 1983) is ondernemer, consultant voor ondernemers, spreker en eigenaar van haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy. Daarnaast is ze sinds september 2015 YouTuber.

Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma's als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor diverse commercials. I Love Fashion News werd in 2009 opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annicvw.com en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart.

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke consultancy trajecten. Maar Annic is ook spreker. Ze organiseert maandelijks masterclasses over ondernemen en ze geeft als spreker lezingen en workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties.

Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt Annic tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News.com (wat uitgroeide tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand). In haar boek inspireert ze niet alleen ondernemers, maar ook ambitieuze werknemers om hun doelen te bereiken en meer uit hun bedrijf, carrière en zichzelf te halen.

Daarnaast heeft Annic een maandelijkse column in het blad Marie Claire waarin ze haar carrièretips deelt en is ze deskundige op BNR Nieuwsradio in het programma 'FD Persoonlijk On Air'. Volg Annic op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest én YouTube.

Annic maakte onder andere advertentiecampagnes in samenwerking met:

Partners Annicvw

Video made by: We Can Do It Productions