0

Zondag 13 maart is het weer zover! Dan geef ik weer een Masterclass Ondernemen en deze keer een vernieuwde versie! Ik geef deze Masterclass aan een select groepje van maximaal 30 personen. Het voordeel hiervan is dat ik jou persoonlijk aandacht kan geven en alle tijd heb om jouw vragen te beantwoorden.

Waar en wanneer?
De Masterclass vindt plaats in het prachtige Renaissance Hotel Amsterdam op zondag 13 maart van 13:00 – 18:00. Wil je erbij zijn? Lees dan snel verder! Zoals ik al zei is mijn Masterclass Ondernemen vernieuwd! Ik heb nieuwe onderwerpen en ervaringen toegevoegd. De tickets zijn inclusief een goodiebag (o.a. inclusief mijn boek Masterclass Ondernemen), drankjes tijdens de Masterclass en een netwerkborrel na de Masterclass (inclusief hapjes en drankjes).

Winnen?
Wat je moet doen om kans te maken op deze 2 tickets? Like mijn persoonlijke Facebook pagina: www.facebook.com/Annicvw én de Facebook pagina van mijn website: www.facebook.com/Annicvwcom. Check? Laat dan hieronder in een reactie weten dat je mijn twee pagina's hebt geliked én laat kort weten waarom je de tickets wil winnen. Ik maak vrijdag 4 maart de winnaar bekend. Succes!

P.s. Wil je zeker zijn van een ticket? Bestel jouw ticket dan hieronder. Als je de tickets wint, krijg je het aankoopbedrag terug. Hier vind je alle informatie over de Masterclass Ondernemen.

Reageer op dit artikel
Annic van Wonderen

Door Annic van Wonderen op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties